DE NR. 1 FEESTDEEJAY

Feest DJ Matthew

ALTIJD 100% FEEST

Feestmeester

Op 15 januari 1983 wordt in de stad (Tiel) van Flipje Feest DJ Matthew (Matthew van Merkesteijn) geboren. Op jonge leeftijd zit er al muziek in Matthew. Op 6 jarige leeftijd staat hij al bij de razend populaire “Havenzangers” op het podium, en kort daarna draait hij zich in de schijnwerpers bij schoolfeestjes. Die schijnwerpers bevallen zo goed dat Matthew meteen JA roept als hij hoort dat ze een deejay zoeken voor de jeugddisco in het plaatselijke dorpshuis.

Matthew wordt al snel gevraagd voor andere feesten zoals de voetbalclub en privéfeestjes. De eerste muzikale stappen in de wereld van feesten en partijen is gezet. Als grap begint Matthew tijdens dit soort feesten liedjes live mee te zingen, en dat bleek een schot in de roos. Dit was zo’n succes dat Matthew binnen no-time ieder evenement naar een kolkend hoogtepunt zong. Er volgens zanglessen bij Alice Maywood om hem nog beter te maken, en Matthew ontdekt in die tijd ook het muziekinstrument. Een trompet of een accordeon, niemand kijkt er vreemd van op als de Feest DJ hiermee het podium bestijgt om de feestvreugde nog meer te verhogen.

 

KNALLEN TOT ZE OMVALLEN

Ook in het Oostenrijkse wintersportgebied “Brixental” is Matthew een graag geziene gast. Hierdoor groeide Matthew ook in Oostenrijk uit tot een geliefde DJ tijdens de apres-ski.

Vanaf 2000 gebruikt Matthew de benaming “Feest DJ Matthew”. omdat dit meer de lading dekt van de dingen die hij doet. Matthew groeit uit de meest geboekte DJ van de Betuwe.

Inmiddels is Matthew zowel landelijk als internationaal een graag gezienen deejay. Van de talrijke bruiloften en privé feesten tot een sjieke business events, hij heeft ze allemaal gehad. Daarnaast zijn er tal van grote evenementen waarbij de hulp van Feest DJ Matthew wordt ingeroepen. Van de Rijnweek in Rhenen tot de afterparty van het Mega Piraten Festijn in het Gelredome in Arnhem.

Ook Meester in Business Events

Seminars, Clinics & Congressen

Groepsactiviteiten & Beurzen

l

Symposiums & Workshops

Trainingen & Teambuilding

Fusies, Meetings & Dinnershows

Relatiemarketing & Promotiecampagnes

Bedrijfsfeesten, Awards & Gala's

w

Dealerdag, Open huis & Netwerken

Vergaderingen & Personeelsfeesten

VERFRISSENDE KIJK

Ieder event moet een belevenis op zich zijn met maar één doel, het moet een eigen unieke uitstraling hebben waardoor het event straalt.

Locatie, tenten, inrichting catering, aankleding, decoratie, locaties, catering, promotie, media, licht, geluid, video, security, special effects, parkeer- en vervoersbeleid, uitnodigingstraject en spraakmakend en passend entertainment voor ieder evenement. Al uw ideeën worden uitgewerkt, en unieke vorm gegeven.

Stijlvolle evenementen

Uitgekiende
Festiviteiten

Ook voor de perfecte aankleding van uw evenementen heeft u met Feest DJ Matthew een waardevolle partner voor de eyecachers voor uw gasten.

Spraakmakend en doeltreffend!

Matthew wil u gasten beleving laten beleven. Niets is mooier dan een evenement neerzetten waar het aah, wat mooi gevoel de hoofdrol speelt. Het bedenken, produceren en arrangeren van een spraakmakende show is voor mij dagelijkse kost.

Meerdere malen hebben wij gebruik gemaakt van de diensten van Feest DJ Matthew. En ook dit keer hebben wij weer vol verbazing gezien hoe alles tot in de puntjes was geregeld. Chapeau!

Helemaal blij, alles was weer top voor elkaar. Ik kan eigenlijk geen enkele verbeterpunten bedenken. Volgend jaar gaan we zeker weten weer zo’n feestje bouwen. Onze gasten en wij zijn dik tevreden.

Alles klopte van het begin tot het einde, en geen wens was onhaalbaar. De eerste sleutelwoorden waar ik aan denk; professioneel, betrouwbaar, meedenkend, gezellig maar vooral goed!

Handige tips en ongelooflijk veel doeltreffende adviezen, dat is in het kort hoe wij het contact met Feest DJ Matthew hebben ervaren. Het event was een feest, zeker met Matthew!

Ruim denkend en gaat alle uitdagingen aan. Uiterst vriendelijk personeel en goed persoonlijk contact. Ik raad Feest DJ Matthew zeker aan, werkelijk niks is te gek!

Een geweldige ervaring om ons jaarlijkse bedrijfsuitje door Feest DJ Matthew te laten organiseren. Nog nooit eerder zijn we zo enorm verrast en in de watten gelegd.