Niets is onmogelijk

IK BEN GRAAG UW ASSISTENT

Ieder feest vraagt een andere aanpak. Wat is er fijner dan een ervaringsdeskundige die u hierbij assisteert. Natuur wilt u een feest waar u uw een eigen draai aan kunt geven. Welke muziek wordt het, wilt u er een thema aan verbinden? Een ding staat vast, de muziek moet goed zijn en de sfeer geweldig. In dat geval biedt Feest DJ Matthew u tal van mogelijkheden, van intiem gezellig tot een megafeest.

Feest DJ Matthew verzorgt ieder feest tot in de puntjes. Met een gaaf ogend discomeubel, een professionele licht en geluidsinstallatie en beeldschermen maakt de Feest DJ er volle dansvloer van en, een blijvende herinnering.

 DJ Matthew

Verjaardagsfeest

Of u het nu een verjaardagsfeest is dat u thuis viert in uw tuin, in een kleine zaal of er een mega groot feest van wilt maken, Feest DJ Matthew laat uw feest slagen. Hij verzorgt de muziek het licht en geluid voor een verrassend budget. Wilt u graag de complete aankleding, catering en overig entertainment  verzorgt hebben op uw feest? Ook dat is mogelijk!

Bruiloft / jubileum

 

De mooiste dag van uw leven, of juist de herinnering daaraan door middel van een jubileum. Een feest dat u natuurlijk graag stijlvol wilt vieren met uw gasten. Muziek, licht & geluid afgestemd op uw feest en/of gasten. Met het juiste volume en de juiste muziek wordt het dringen op de dansvloer. Feest DJ Matthew heeft alles in huis om er een verrassende, afwisselende, feestavond van te maken.

School- Studenten

Wie de jeugd heeft, heeft altijd nog Feest DJ Matthew voor het perfecte school- studentenfeest. Als je jong bent wil je genieten van het leven, geen wonder dus dat vrijwel alle jongeren reikhalzend uitkijken naar school- studentenfeesten. Hierbij moet echter wel die muziek gedraaid worden die hen aanspreekt. Feest DJ Matthew sluit zijn muziek naadloos aan op deze doelgroepen. Hij laat ze optimaal genieten en maakt van ieder school- studentenfeest een belevenis.

Bedrijfs Event

Als bedrijf kunt u maar één keer indruk maken, dus wilt u een blijvende herinnering achter laten bij u genodigden. Samen met Matthew’s bedrijf Betuwe Events kunnen we u helpen bij het samenstellen en organiseren. Of het nu een bedrijfsborrel betreft, een opening of presentatie is waarbij u rustige achtergrond muziek wenst, of een product, dienst, collega die u in de spotlight wilt zetten, Feest DJ Matthew kan u van dienst zijn.

Themafeest

Feest DJ Matthew heeft al menig thema feest van muziek voorzien. Of het nu ging om een Hollandse avond, een Apres Ski Feest, een avond met Dance Classics, een Summer of Halloween Party of Galafeest, voor Feest DJ Matthew is geen enkel themafeest onbekend terrein. Een feest volledig afgestemd op uw wensen en door ons eventueel voorzien van de benodigde thema elementen. Wilt u er een passende act of typetjes bij?, geen probleem. 

Tentfeest- Festival

Een plaats waar Feest DJ Matthew groot is geworden zijn de tentfeesten en festivals. Geen festival is te groot, geen locatie is te gek. Feest DJ Matthew is een ervaren rot als het gaat om te gekke grootschalige feesten waarbij de mogelijkheden onbeperkt zijn. In samenwerking met Betuwe Events verzorgt Matthew ook artiesten, geluid, licht, videoregistratie, en alle overige zaken die nodig zijn om een grootschalig evenement op professionele wijze neer te zetten.

Sport- Koningsdag

Vier grote sportevenementen of Koningsdag met de juiste invulling en de overwinning of het koninklijke gevoel kan je bijna al niet meer ontgaan. Feest DJ Matthew heeft al talrijke feesten tot een waar hoogtepunt weten te brengen. Niet alleen muzikaal, dankzij de verhuur van LED schermen, videowall en beeldregistratie mist niemand iets van de prestaties. 

Overige Events

Geen (thema)feest maar wilt u toch iets bijzonders of extra’s? Naast de shows van Feest DJ Matthew is er nog veel meer mogelijk. Wilt u een verlichte dansvloer, een vuurwerk of lasershow met confetti of glow-in-the-dark sticks? Of dacht u meer aan een verfilming van uw evenement? Er is teveel om hier kort te beschrijven. Krijgt u al de kriebels? Neem voor alle mogelijkheden vrijblijvend contact op.

Presentatie

DJ Matthew is als presentator te boeken voor vrijwel ieder evenement. De jarenlange ervaring maakt Feest DJ Matthew uitermate geschikt om uw feest,  seminar,  programma, opening, modeshow of willekeurig ander event te presenteren. Op een boeiende manier weet Feest DJ Matthew de aandacht van uw gasten / publiek aan uw dienst of product te binden 

Feest DJ Matthew

  • De Nr. 1 Feest Deejay
  • Met 100% Feestgarantie

+31 (024) 323 2714